Da var vi på plass og bloggen har blitt opprettet!

Spent? Det er vi også. For gudene vet hva som vil komme ut på denne bloggen.. Men et par hint kan vi jo gi.  Det hele begynte for litt over 1 år siden, FMCG AS ble etablert og vi skulle endelig få begynne med det vi kan best, nemlig og levere godteri til hele Norges befolkning. Her vil det etter hvert komme bilder og historier fra alt som vi foretar hos igjennom jobben. Alt fra Firmafester, til nyetableringer, reiser i Norge, eventer, og sponsor oppdrag. Og ikke minst en shitload med godteri og nøtter. og plenty med selvironi og humor :)

 

Og sist men ikke minst, en introduksjon av gutta på gølvet:

 


ANDRE JACOBSEN - Vår eminente lagersjef og selvutnevnt halloween expert. En hardtarbeidende figur med et stort hjerte og en litt på kanten humor. Jobber for harde livet og setter igrun stor pris på alt livet har og tilby.


MICHAEL BECK - En stor sjarmør av de sjeldne. Distriktssjef i Oslo og spesialist på det som er av dialekter, noe som kan være vanskelig og forstå da han er født og oppvokst på Oslos beste vestkant! Michael Elsker og kjøre bil og spiser med glede 2 kilo center sjokolade på et par timer ^^  

ALEKSANDER RUGSVEEN - Den glad "kristne" Sørlendingen fra Farsund by, Distriktssjef i Oslo og han liker og tro at det er han som er den seriøse av de 3. Kremt! Har alltid en ekstra plasthanske i baklommen, sammen med hans trofaste Captain Kid lommebok.

 

Det var kort og godt litt om oss, så håper vi at du har blitt litt mer spent på hva som kommer :) og  at du liker, kommenterer og følger oss og alt det vi foretar oss fremover..

Vi gleder oss :D

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Godterigutta

Godterigutta

27, Oslo

Vi er 3 gutter som alle er ansatt i FMCG AS, der vi er på jobb for og forsyne Norges befolkning med #norgesbesteutvalg av godteri og nøtter:) Følg med på bloggen og bli med på en spennende og artig reise med: Distriktssjef Aleksander Rugsveen, Lagersjef Andre Jacobsen Og Distriktssjefen Michael Beck. Dette er ingen offisiell side for FMCG AS ei heller en reklame side for FMCG AS, dette er kun våres private og egne meninger. Ønsker du og få vite mer om FMCG AS besøk gjerne våres web adresse: www.fmcg.no

Kategorier

Arkiv

hits