Hamar - En flott by! Har endelig fått det...

HAMAR - En nydelig by som ble grunnlagt i 1849, en by med over 4000 år gammel historie  og vertsby under OL på Lillehammer i 94. Her bor det ca 29.500 innbyggere og alle har de nå 1 felles ting og være stolt av, noe dem kan snakke om, dele og kose seg meg i helger og ukedager. i varme sommer dager og i kalde vinterkvelder. Men hva er det? hva er det de har som mange andre ikke har da? Er det Vikingskipet? neeh.. Er det magiske Domkirkeodden?? nope.. Er det Hockeylaget Storhamar Dragons eller Fotball laget HAMKAM??? Nei å nei!  SÅ FORKLAR OSS DA MANN!!

DET ER 7-ELEVEN! Eller rettere sakt, det 7-eleven nå har og tilby:  For nå får alle som er i og bor i Hamar gleden av og kunne spise #Frozenyogurt med #norgesbesteutvalg av godteri, sauser, nøtter og topping. Man kan fylle opp posen med de deiligste godterier og smakfulle nøtter til lørdagskvelden eller andre anledninger. Vi har i hvert fall gleden av og tilby hamarfolket ferskt godteri og knasende gode nøtter :)
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Godterigutta

Godterigutta

27, Oslo

Vi er 3 gutter som alle er ansatt i FMCG AS, der vi er på jobb for og forsyne Norges befolkning med #norgesbesteutvalg av godteri og nøtter:) Følg med på bloggen og bli med på en spennende og artig reise med: Distriktssjef Aleksander Rugsveen, Lagersjef Andre Jacobsen Og Distriktssjefen Michael Beck. Dette er ingen offisiell side for FMCG AS ei heller en reklame side for FMCG AS, dette er kun våres private og egne meninger. Ønsker du og få vite mer om FMCG AS besøk gjerne våres web adresse: www.fmcg.no

Kategorier

Arkiv

hits