Hvilken er din favoritt??

God kveld i stua :-) eller rettere sakt natt, Men nok om det!

Tenkte og spørre dere lesere om hva slags godteri som er ditt favoritt godteri, og hvorfor?

Min (aleksander) favoritt er uten tvil: stekt egg og fersken. Dem kan jeg dytte i meg hele kvelden og jeg går aldri lei av dem. MEN! de må være 100% ferske. ingenting er være en hardt godteri -.-  

For og si det sånn. Spiste sånne runde loff brød i går kveld, var på min 3dje da jeg merket en rar og tørr smak i munnen. Jupp, du har helt rett. Det var masse grøne mugg flekker på dem.. Sånt skjer aldri og jeg sier aldri! med verken fersken eller stekt egg eller noen andre godterityper for og si det sånn ;) Haha.! 

Mickey, han digger Center.. uten tvil center. Han spiser mye, det skal han ha. Men og spise 2kg Center på noen få timer er godt jobba, så regner jo med at han digger dem. Skal prøve og få han til og spise en boks til av dem og poste her på bloggen ! 

Og Andre, Ja hva skal man si. han kanskje falt nedi godteri gryta som barn. For han spiser ALT av godteri, spiller ingen rolle om det er colasmokker med chili på. ned skal det! ;P Hmmm... Chili godteri? Mon tro om ikke det kunne blitt en flammende artig video.. Holycrap, Vi har et par filmer og lage skjønner jeg! 

Her er et par godteri eksempler, Hva er din favoritt? 


Bringebærtopper


Snickers, Dumle, Twix og Bounty


Colaflasker


Mormors løstenner


Frukty 


Sjokoladelinser


Store fruktsmokker


Kaffebønner


Vel, ha en god natt folkens :-) så snakkes vi snart igjen! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Godterigutta

Godterigutta

27, Oslo

Vi er 3 gutter som alle er ansatt i FMCG AS, der vi er på jobb for og forsyne Norges befolkning med #norgesbesteutvalg av godteri og nøtter:) Følg med på bloggen og bli med på en spennende og artig reise med: Distriktssjef Aleksander Rugsveen, Lagersjef Andre Jacobsen Og Distriktssjefen Michael Beck. Dette er ingen offisiell side for FMCG AS ei heller en reklame side for FMCG AS, dette er kun våres private og egne meninger. Ønsker du og få vite mer om FMCG AS besøk gjerne våres web adresse: www.fmcg.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits